Bravuuritar Anu Saagim soovitab
Mina olen kutsunud oma intervjueeritavaid meelsasti hilisele hommikusöögile või lõunale Balti Jaama turu kõrval asuvasse õdusasse Jahu Restosse. Olin meeldivalt üllatunud, kui kuulsin, et jahu, mida seal toitude valmistamisel kasutatakse, on ökoloogiline, ning ka muud toorained on biodünaamilised ja orgaanilist päritolu.
Keele viisid alla puravikurisoto, praetud koha ja mahe pardirind, hõrkudest lisanditest rääkimata. Olen suur veinilemb ja veinid on Jahu Restos tõepoolest haruldased, sest eelistatud on just vulkaanilisel pinnasel kasvanud viinamarjadest tehtud märjukesed. Lisaks meeldiv teenindus, hea atmosfäär ja rõõmsameelne restorani omanik Vadim – ning hallist sügispäevast saab justkui imeväel pidupäev.
Kopli 3
5555 7374
FB:jahuresto
@jahuresto